Mrs Panda
sk0wl rndah trsyang !
Sunday, 18 March 2012 • 05:26 • 0 comments


Ha !,, ary ni itew nk cter psal sk0la rndah itew pulk ,, nama sk0wl itew SK Parit Raja ,,:face15:
Byak sngad knangan itew kat sne ,, itew wndu:face59: gler2 nan sk0la nih ,,
wndu nan ckgu2 nye ,, wndu dgan kne mrah:face33: ngan ckgu nyer:face32: ,,, haha ,,:face12:
ni p!c sk0la nye ,,
Nak cter psal dri Darjah 1-6 ,,

Darjah 1 (2006): Kelas 1 Intan ,,.. 1st ms0k skola ,, mcam hape da ,, dah brape bulan tu ,, ad s0wg membe laki nih dea t'kncing dlam seluar:face30: ,, haha ,, lwak2:face50: ,, buad ta twu je ,, time tu blom rmai kwan agy ,, normal lha ,, bwu 1st skola ,, lme2 oke:face64: ,, time EXAM slalu tiru meniru ,, haha ,, jgan mrah kami ye ckgu:face3:,,

Darjah 2 (2007): Kelas 2 Intan ,,,.,. time nih ,, bwu ad rmai kwan :face15:,, hehe ,, stgah bulan tuh ad EXAM ,, amek kau ,, sume klam kabud time ckgu bgy kertas soaln ,, time ckgu da keluar ,, ap lagy ,, kita0rg puns tiru ,, haha ,, smpai last hari EXAM:face61: ,, result kuar ,, itew dpat 6be 9 ,, haha ,, ckgu ( Pn.Siti Hajar) kte ,, bdax dpat 6be 1-3 mkan McDonald ,, 4-10 dpat mkan KFC :face64:,, haha dpat pun ,, time rhad kita0rg mkan lha sme2 kat klas ngan ckgu ,, punye lha b'spah kelas tuh ,, tumpah sne sni :face71:,, haha ,, jak0n b'bnor bdax2 nih t'rmsok itew ,,

Darjah 3 (2008): Kelas 3 Intan ,,,.. urm oke ,, time datjah 3 nih ta ingad ppew pun:face37: ,, bub sume ta best ,, oke ,, itew lompat ke darjah 4 pulk :face54:,,

Darjah 4 (2009): Kelas 4 Intan ,,.,. ha ,, ni yg best nih ,, drjah 4 da kire ad jwatan lha ,, haha ,, itew jdik pustakawan ,, bgga smpai ta engad dunia:face15: ,, haha ,, time darjah 4 ni lembab cket ,, byak yg ta pham ,, antarenye ,, MATH , SAINS n ENGLISH ,, time EXAM 1 ptah pun tatau nk buad ap:face34: ,, last2 ,, result kluar ,, SAINS n MATH dpat D:face59:,, haha amek kau ,,
dpat 6be 36/40 ,, trok kans ,, haha ,, ap nk buad ,, da nseb:face37: ,,

Darjah 5 (2010): Kelas 5 I,,, ta de lha ,, 5 Zamrud:face64: ,, amek kau ,, ta lulus punye psal ,, msok kelas yg ke-2:face72: ,, darjah 5 ni oke cket lha ,, ad pningkatan ,, BM-A ,, ENGLISH-B ,, MATH-C n lastly SAINS-C ,,, oke letew drpd dpat D lagi:face64: ,, ta psal2 nanges b'drah nnti:face59: ,,

Darjah 6(2011): Kelas 6 Zamrud ,, ha ,, its time to UPSR ,, haha ,, b'sdia bgai nk rak nih ,, time kat kelas slalu kena mrah nan ckgu BM iaitu ckgu ZAINAB ,, haha ,, best ue :face54:,, tp wlaupun ckgu ZAINAB grang mcam harimau ,, Alhamdulillah lha EXAM BM je msti dpat A/B ,, ckop b'tuah sp yg blajar ngan ckgu ZAINAB:face64:.. huhu .. guru kelas time tuh ckgu AZIAN ,, best blajar ngan ckgu AZIAN ,, ckgu nih awesome + sporting gler :face26:!! pot , pet , pot , pet ,, smpai pun hari yg pling b'mkne buad bdax2 darjah 6 time tuh ,, nk twu ap dea ? jeng3 ,, ouhh tidakk:face36: !! UPSR is coming:face13: ,,,.,, da abes EXAM tuh ,, result puns kluar ,, itew kan ,, dpat kan ,, 2A3B je ,, tp Alhamdulillah lha ,, dgn brkat ckgu2 semua ,, ad lha jugk A ,,

By the way ,, itew wndu gler2 ngan ckgu2 kat SK Parit Raja .
Tenkiu bub bce bnde nih:face51: !


Ni link SK Parit Raja
:99:SINI







PASTFUTURE
Owner
Assalamualaikum and Hai. This is my blog for my items. You can follow my instagram, facebook to purchase the items. Happy shopping (:

Walkie Talkie

My Status
>> Balik Kampung (Pahang)
date : 13/12/13
at: 10pm


>> Holiday!
date : ???? tak ingat
at: 8am


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Hy ,, itew hrap kau0rg buley like FANPAGE FACEBOOK...
  • Ayunni Syafiqah is my BFF !
  • yeah ,, brjaya jgak akhirnya buad bnde SMILE nih ...
  • Sukantara SMK Tun Ismail :D
  • Welcome welcome !

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : HyunZi