Mrs Panda
Free time at skowl today ♥
Tuesday, 24 July 2012 • 03:30 • 0 comments
Hai , tadi kat skola bosan gila . Tak buadd apa-2 . Sebelum cekgu agama kita0rg masuk tadi , aku smpatt lagi bergamba with Irna . Haha , best gila + sengal gila pun ada . Bythewayy memang best arkk walaupun tengah baran . Okay-2 , laen cter pula .Harini balik pukul 1.30 bub ada tadarus Al-Quran untuk pom 1 , 2 , 4 and 6 . Satu group ada empat orang , group aku ada Scha , Shada , Mok and lastly Aku , kita0rng bukn baca Al-Quran , kita0rg maen kutuk-2 + bergossip pasal Capital A kat dalam surau . Dosa kan ? Hehe . Bythewayy , musuh kau dah ramai sekarang . Lantak kau lha . Urmm , ni ada picca cked yang aku snap kat kelass tadi . Enjoy yeahh !

Superman aku !

Superman aku dea rembadd !

Tak puas hati ?

Face to face !

Senyum tak menjadi . Buda blakang tu kacau !

Pelik !

Love you Superman




PASTFUTURE
Owner
Assalamualaikum and Hai. This is my blog for my items. You can follow my instagram, facebook to purchase the items. Happy shopping (:

Walkie Talkie

My Status
>> Balik Kampung (Pahang)
date : 13/12/13
at: 10pm


>> Holiday!
date : ???? tak ingat
at: 8am


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Saranghaeyo Kpop ♥
  • Ramadhan Datang Lagi XD
  • Jalan-jalan .
  • Ramadhan dah nak dekaddd .
  • Bufday Radin Nurul Ain ♥
  • Cursor Part 1
  • Header Part 1
  • Background doted-2
  • ‎: semalam pergi bpmall . ad 2 membe aku ni gatal...
  • Secret of the 'tahi lalat'

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : HyunZi