Mrs Panda
Jahad lha kau0rg nih !!
Monday, 23 April 2012 • 02:45 • 0 comments

Tdi lyan cter BOF ( boys over flowers ) , best gila-II:face18: . just tgok yg last eps je , bub tu je yg blum tgok . Eh-II , itew bkn nk cter psal bnde nih , psal laen , tadi kat sk0la , ad budk dea jmpe cicak ( dak laki ) , dea buley pngang bnde alah tu , ta geli keh:face48: ? ish , lau itew da geli gila-III , dea mula-II bgy membe itew , membe itew pun mnjerit , deaorg ktawakn bub deorg kate membe itew tu ktawa mcam ank ayam:71: , haha . ppew je lha kauorg ,. b'balek kpd cter itew , dea buley bgy itew pulk , itew ap lagi , jerit mcam org gila ,. after 30minutes , dea bgy kak membe itew tu lagi , membe itew nanges:face22: , ad budk ni nme dea Zahid , dea letak kat pipi membe itew , haha , pas ue ap lagi jerit mcam org gila pastu pegi cabut lari , haha :128:, lwak lha korg ni , maen cicak pun kat kelas , da lha bdan cicak tu lembik , euukk :face53:,!








PASTFUTURE
Owner
Assalamualaikum and Hai. This is my blog for my items. You can follow my instagram, facebook to purchase the items. Happy shopping (:

Walkie Talkie

My Status
>> Balik Kampung (Pahang)
date : 13/12/13
at: 10pm


>> Holiday!
date : ???? tak ingat
at: 8am


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Kau !? Bukn kwan aq lagi !
  • Kursus motivasi di SAPP ♥ .
  • Remember Last Year (2011) .
  • Suntikan di SMK Tun Ismail 2012
  • Lme ta update blog nih ,, tdi kat sk0wl ad p'smbh...
  • sk0wl rndah trsyang !
  • Hy ,, itew hrap kau0rg buley like FANPAGE FACEBOOK...
  • Ayunni Syafiqah is my BFF !
  • yeah ,, brjaya jgak akhirnya buad bnde SMILE nih ...
  • Sukantara SMK Tun Ismail :D

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : HyunZi