Mrs Panda
Kem Motivasi di SAPP
Saturday, 28 April 2012 • 19:01 • 0 comments



hai-3 , nk cter time kem motivasi kat SAPP masa hari sabtu smpai ahad ,.
Masa hari sabtu malam tu ad pertndingan:face42: , ckgu nya suruh buad tugu negara , kumpuln itew ad 21 org , budk laki semua nk jadik tugu , budk prempuan cuma jadik 'gate' je , pukul 12 mlam tepat jugk ckgu soh mkan , ad roti ngan sup :face67:, roti canai , biskut n bubur pulut . itew mkan bubur je . pastu , itew tl0ng ckgu bsuh cwan-2 kat dalam besen tu smpai pukul 1.30 pagi , pastu naek ats sorg-2 , gelap woo . msok bilik je mseh bising:face33:, engadkn da tdur , itew bwu je nk bentang tikar BFF itew da smpai soh pndah bilik dea , ape agy itew bwak sweater itew tutup kpala mrangkak smpai bilik sebelah . da smpai kat bilik tu , rmai dah tido , cume sesetangah je belum , mono (tika) asyik buad lawak je , ta sudah-2. yang aqila ni ta habis-2 maen ngan rmbod pontianak dea , gila pnjang ar . kita0rg ta tido langsung smpai pukul 3.30 , bub de0rg mndi pukul 3.30 . dah pukul 4 pagi nih , pegi dewan ad qiamullail , da azan subuh , deorg smbhyang , itew
ta , de0rg tgh smbahyang , itew buley tido sekejap :face31:, gila pnad-2 . fuihh' gila ngnt0k pulk . okay da pukul 8 pagi hujn pulk , ptutnye pergi jogging , ckgu soh bratur pulk hujan-2 tu , ad kmpuln tu dea lmbat , bising ,. so , ckgu soh kita0rg semua laki , pompuan buad 'bumpink' :face59:
. gila arghh , atas jalan yg berbatu , hujan-2 , habis luka tgan itew:face32: , 10 kali pulk tu . ckgu soh buad bndera , buad kat dewan , budak-2 lelaki salin baju darjah khas , yg pompuan ad beberapa je yg tukar:face43: , itew tukang lukis bndera , terrer ta ? psan je lebey :face12:. budk laki da siap salin , yg ketua kmpuln itew ni soh itew salin baju dulu , dea yg nk siapkn . lpas itew da salin baju , pegi dewan balek tg0k semua da siap n semua gi sarapan , ap lha kau0rg ni , jhad gila . pas da siap sarapan , pergi dewan dgar ceramah , ni picca nye :












PASTFUTURE
Owner
Assalamualaikum and Hai. This is my blog for my items. You can follow my instagram, facebook to purchase the items. Happy shopping (:

Walkie Talkie

My Status
>> Balik Kampung (Pahang)
date : 13/12/13
at: 10pm


>> Holiday!
date : ???? tak ingat
at: 8am


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Jahad lha kau0rg nih !!
  • Kau !? Bukn kwan aq lagi !
  • Kursus motivasi di SAPP ♥ .
  • Remember Last Year (2011) .
  • Suntikan di SMK Tun Ismail 2012
  • Lme ta update blog nih ,, tdi kat sk0wl ad p'smbh...
  • sk0wl rndah trsyang !
  • Hy ,, itew hrap kau0rg buley like FANPAGE FACEBOOK...
  • Ayunni Syafiqah is my BFF !
  • yeah ,, brjaya jgak akhirnya buad bnde SMILE nih ...

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : HyunZi