Mrs Panda
Kampung Sagil . I'm coming !
Monday, 30 April 2012 • 07:17 • 0 comments

Tadi itew ngan alin itew nak pergi Sagil . First itew pergi umah membe itew yang dekadd Kg.Seri Bunut tuh , tnya dea kat mana Sagil . Dea pun bagy lha arah , dea kata ad jalan batu-2 trus je , da pottpett-2 itew pun gerak ngan alin tu , itew pun jalan lha smpai yang membe itew bgtwu tu , itew lalu lha kat tanah merah , engadkan ada jalan , ta de pun , mmg seram gila-2 . pokok buluh punya bnyak:face21: , tadi mcam ad nmpak rumah wrna putih:face31: , tgok bwah sekejap dah ta ada rumahnya , itew ap lagi , dgan moto icon merah itew tu ptah balek:face73: walaupun da jauh gila-2 . time perjalanan nk pergi rumah membe ni ad jmpe budk kat mana Sagil . pastu budak tu kata nmpak jalan batu-2 tu belok kiri , itew pun ekod ap yang dea ckap , dah tu jalan mati pulk , nmpak ular beso gila-2 . geli glement akuh . ptah balek lagi nmpak budak tu nk gi tmpat itew nih brhnti sekejap , dea kata , ''terus lha kaq'' .., heyh budak nih , pnampor sebijik kang . nthen , itew ekod lha budak tu dgan muka geram :face3:. dah ekod budak tu mcam da smpai tu ad batu-2 msuk kat Sagil . budak tu maen terus je , itew tnya lha budak tu ''nak pergi mana ?'' dea kata ''jalan-2'' . lailahailallah budak nih , pastu bwu dea bgtwu betul , dea kata ''kat c2 lha kaq , msuk je'' , okay fine aq lepaskn kau budak :face3:, itew pun ckap ''tengs dek'' . dea pun berlalu pergi . cehh ayad ' da smpai kat Sagil tu , alin jerit-2
mcam orang gila , biasa lha , jakunn bwu jejak kat kampung orang , before smpai Sagil tu ad tnya org , 5 org pulk tu , akhirnya , tmpat yang slalu diimpikan smpai juga . pusing-2 je kat c2 , pasal rmai budak lelaki . #ta suka lha , ta amek picca pun kat Sagil , amek picca after keluar drpada Sagil je , nak tgok picca-2 tersebut ? ni dea , amekkkau ! :face18::









PASTFUTURE
Owner
Assalamualaikum and Hai. This is my blog for my items. You can follow my instagram, facebook to purchase the items. Happy shopping (:

Walkie Talkie

My Status
>> Balik Kampung (Pahang)
date : 13/12/13
at: 10pm


>> Holiday!
date : ???? tak ingat
at: 8am


>> Cinderella hilang kasut?
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

History

  • Kem Motivasi di SAPP
  • Jahad lha kau0rg nih !!
  • Kau !? Bukn kwan aq lagi !
  • Kursus motivasi di SAPP ♥ .
  • Remember Last Year (2011) .
  • Suntikan di SMK Tun Ismail 2012
  • Lme ta update blog nih ,, tdi kat sk0wl ad p'smbh...
  • sk0wl rndah trsyang !
  • Hy ,, itew hrap kau0rg buley like FANPAGE FACEBOOK...
  • Ayunni Syafiqah is my BFF !

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : HyunZi